МЕНЮ

Закуска 

Язик молодого теляти, з кремом із гарбуза, хрумкими чіпсами селери та соусом із квасу
150г - 95грн

Паштет із курячої печінки на хлібі з чорницею, в'яленим жовтком та смаженою гречкою
100г - 60грн

Філе дунайського оселедця з ферментованим огірком, сальсою з яблука та ґрунтом з бородинського хліба
165г - 75грн

Салати

Салат із запеченим у землі буряком, домашнім сиром лабне та карпатським шовдарем
170г - 65грн

Салат із маринованим телячим язиком, гарбузом та соусом із білого хрону
185г - 80грн

Перші страви

Борщ томлений у хоспері зі свинячими ребрами та пряними пампушками
250/60г - 60грн

Основні страви

Галушки із гарбуза, з мармеладом із лісових грибів та м'ясним соусом
175г - 65грн

Рулет із птиці, запечений в хоспері з кукурудзяною кашею та кремом із моркви
200г - 95грн

Філе річкової риби зі спельтою та чорноморськими мідіями
185г - 115грн

Стейк зі свиного ошийка з картопляними крокетами та кремом із гарбуза
200г - 125грн

Десерт

Маковий пиріг з морозивом із білих грибів та варенням із шишок
125г - 65грн

Крафтові напої

Чорносмородиновий спотикач
50мл - 20грн

Копчена Хріновуха з чорносливом
50мл - 20грн

Гречана Медовуха витримана в бочці
50мл - 20грн

Вишнева Наливка
100мл - 35грн